Elämyspaketit

Tulkaa porukalla viettämään elämyksellinen päivä Jurvassa! 

Valittavissanne on aktiviteetteja liikunnan ja extreme-elämysten parissa. Järjestämme teille ruokailut, retkieväistä ja kokouspäivän ruokailuista aina gourmet-illalliseen saakka! Tiloja löytyy kokouksiin, saunomiseen, illanviettoihin ja yöpymiseen. Viettäkää päivänne valmiiksi suunnitellun malliohjelman mukaan tai toiveidenne mukaan räätälöityinä!

Olemme yhdistäneet palvelumme alueen muiden toimijoiden kanssa ja koonneet  valmiita ohjelmapaketteja ryhmille. Yritysryhmät, yhdistykset, seurat, oppilaitokset ja muut ryhmät – kaikille löytyy jotain.

Alta löydät elämyspaketteja, joissa päivän ohjelma toteutetaan kokonaan tai osittain Sellassa. Lisää alueen palveluita ja valmiita ohjelmapaketteja löydät Botniaringin Matkailuelämykset sivulta

 

Energinen kokouspäivä

Tulkaa porukalla viettämään energinen kokouspäivä Jurvassa!

Tutustu energisen kokouspäivän ohjelmaan täällä.

Arrow
Arrow
PlayPause
Slider

 

Kulttuuria ja käsityötä

Tulkaa tutustumaan jurvalaisen nikkariperinteen syntyyn ja nykyhetkeen sekä puuarkkitehtuurillisesti kiinnostavaan kohteeseen Sellaan.

Tutustu kulttuuria ja käsityötä ohjelmaan täällä.

Arrow
Arrow
Slider

 

Ikimuistoinen juhlapäivä

Vietä ikimuistoinen juhlapäivä näyttävässä ja modernissa puuarkkitehtuurin helmessä, luonnonläheisessä ympäristössä Sellassa.

Tutustu juhlapäivän ohjelmaan täällä.

Arrow
Arrow
Slider

 

Sella on Botniaringin virallinen yhteistyökumppani.