Yleistä

Sellan puuarkkitehtuurillisesti upea rakennus sijaitsee Kurikan Jurvassa, Etelä-Pohjanmaalla. Palvelemme yritys- ja yksityisasiakkaita vuokraamalla kokous-, tapahtuma- ja juhlatiloja sekä erikokoisia toimisto- ja toimitiloja.

Talossa toimii lounaskahvila Sellan Kaffila, josta voit tilata toiveiden mukaiset tarjoilut juhliin, kokouksiin sekä erilaisiin tapahtumiin. Kahvilassa on tarjolla arkipäivisin keittolounas klo 11 alkaen.

aukioloajat

ma-to klo 9 – 16
pe klo 9 – 15

Sekä sopimuksen mukaan.

Fonecta taustakuva Sella

SAAPUMINEN SELLAAN

Pysäköintialue sijaitsee talon julkisivun puolella. Invapysäköinti on talon sisäpihan puolella, josta myös sisäänkäynti pyörätuolia käyttäville asiakkaillemme. Talossa on myös hissi, jolla pääsee toisen kerroksen kokoustilohin.

Sellan karttakuva

sähköauton latauspiste

Julkisivun puoleisella parkkipaikalla sijaitsee sähköauton latauspiste

WLAN

Asiakkaidemme käytettävissä on langaton verkkoyhteys, Nikkariverkko. Verkon salasanan löydät kokoustiloistamme.

TALON HISTORIAA

Puuarkkitehtuurillisesti upea rakennus ja paikallisten kirvesmiehien taidonnäyte, Pohjanmaan Nikkarikeskus, valmistui vuonna 2004. Rakennuksen pääsuunnittelijaksi valittiin arkkitehtikilpailun kautta Mauri Mäki-Marttunen. Rakennuksen tuli kuvastaa alueen puunkäytön osaamista mahdollisimman monipuolisesti. Nikkarikeskus rakennettiin huonekaluteollisuuden näyteikkunaksi ja promootiokeskukseksi. Talossa on käytetty puuta rakenteiden lisäksi myös sisä- ja ulkopuolen pintamateriaaleina. Rakennuksen monimuotoisuutta kuvaa se että yksikään talon pilareista ei ole saman mittainen. Tilat on kalustettu paikallisten huonekalunvalmistajien tuotteilla. Taloa hallitseva aula- ja näyttelytila on 15m korkea.

Sellan taustayhtiö on Kiinteistö Oy Pohjanmaan Nikkarikeskus. Vuonna 2010 lanseerattu nimi Sella on latinaa ja tarkoittaa tuolia. Talossa on 182-paikkainen auditorio, kokoustiloja sekä eri kokoisia toimisto ja toimitiloja, joita Sella vuokraa. Talon kokonaispinta-ala on 2160 m2.